Rekry

Jos kiinnostuit työskentelemään toimistossamme, ota rohkeasti yhteyttä! Pääset kanssamme kehittämään tulevaisuuden sairaalaympäristöjä, vetämään luovia päiväkotihankkeita ja toteuttamaan toiveiden asuintaloja. Työskentelemme moniammatillisissa työryhmissä ja suunnittelussa etusijalla on käyttäjälähtöisyys, toiminnallisuus ja kestävyys.

Suunnittelukohteemme sijaitsevat eri puolilla Suomea ja asiakkaitamme ovat muun muassa sairaanhoitopiirit, kaupungit ja rakennusliikkeet.

Rakennussuunnittelun ja tietomallien yhteensovituksen teemme täysin tietomallipohjaisesti käyttäen mm. Autodesk Revit -ja Solibri Model Checker-ohjelmistoja. Toimistollamme on myös käytössä HTC-Vive -virtuaalilasit, joiden avulla katselija voi kävellä virtuaalisessa huonetilassa ja tutustua suunnitelmiimme luonnollisen tuntuisesti. Revit -osaaminen katsotaan eduksi, mutta koulutamme tarvittaessa ohjelmaan. Tarjoamme rennon ja positiivisen työympäristön, monipuolisia suunnittelutehtäviä ja mahdollisuuden kehittää osaamista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, portfolio ja CV osoitteeseen info (a) raamiarkkitehdit.fi niin olemme yhteydessä sinuun!