Rekry

Jos kiinnostuit toimistostamme, niin ota meihin yhteyttä! Kanssamme pääset kehittämään mm. tulevaisuuden sairaalaympäristöjä, vetämään luovia päiväkotihankkeita ja toteuttamaan toiveiden asuintaloja. Työskentelemme moniammatillisissa työryhmissä ja suunnittelussa etusijalla on käyttäjälähtöisyys, toiminnallisuus ja kestävyys. Suunnittelukohteemme sijaitsevat eri puolilla Suomea ja asiakkaitamme ovat muun muassa sairaanhoitopiirit, kaupungit ja rakennusliikkeet.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, portfolio ja CV osoitteeseen info (a) raamiarkkitehdit.fi niin olemme yhteydessä sinuun! Lisätietoja voi kysellä Kaisa-Liisa Raiskinmäeltä numerosta 050 305 3203.

Rakennussuunnittelun ja tietomallien yhteensovituksen teemme täysin tietomallipohjaisesti käyttäen mm. Autodesk Revit -ja Solibri Model Checker-ohjelmistoja. Toimistollamme on myös käytössä HTC-Vive -virtuaalilasit, joiden avulla katselija voi kävellä virtuaalisessa huonetilassa ja tutustua suunnitelmiimme luonnollisen tuntuisesti.  Tarjoamme rennon ja positiivisen työympäristön, monipuolisia suunnittelutehtäviä ja mahdollisuuden kehittää osaamista. Revit-osaaminen katsotaan eduksi, mutta koulutamme tarvittaessa ohjelmaan.