Rekisteriseloste

Tietosuojaseloste | raamiarkkitehdit.fi | 20.5.2018

1. Rekisterinpitäjä

Raami Arkkitehdit Oy
Y-tunnus: 1602152-7
Finlaysoninkuja 23, 33210 TAMPERE

Yhteyshenkilö henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyen:
Rami Kolehmainen
rami.kolehmainen@raamiarkkitehdit.fi
p. 040 704 2817

2. Mitä tietoja keräämme sinulta?

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa ne menettelytavat, joita sovelletaan Raami Arkkitehti Oy:n keräämiin tai antamiisi henkilötietoihin.

Voit antaa meille tietoja seuraavilla tavoilla:

 • Ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai muulla tavoin. Pyydämme sinua antamaan vain niin paljon tietoja, kuin on tarpeen palvelujemme käyttämiseksi.
 • Hakemalla meille töihin toimittamalla työhakemuksen tai muulla tavalla. Tässä yhteydessä meille antamiisi tietoihin voi kuulua esimerkiksi ansioluettelo, saatekirje, nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi sekä muut tiedot, jotka olet työnhakuvaiheessa saattanut rekisterinpitäjän tietoon. Ansioluettelon tulisi sisältää työhistoriaasi ja koulutukseesi liittyviä tietoja (koulutus ja osaaminen, aiemmat työnantajat, aiemmat työtehtävät ja työn kannalta merkittävät saavutukset jne. Huomioithan, ettemme kerää arkaluontoisia henkilötietoja työnhakuprosessin yhteydessä.
 • Ostamalla Raami Arkkitehdit Oy:ltä konsultointipalveluita tai muita palveluita. Asiakkaat antavat meille tietoja, joista voi käydä ilmi henkilöasiakkaan henkilö- ja yhteystiedot, työntekijän yhteystiedot, yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite, toimipaikan osoite, puhelinnumero ja laskujen maksutiedot.

3. Miksi keräämme tietoja sinulta?

Keräämme näitä tietoja voidaksemme markkinoida ja tarjota sinulle palvelujamme ja rekrytoida henkilökuntaa sekä harjoittaaksemme liiketoimintaamme.

Käytämme näitä tietoja, jotta

 • voimme määrittää yrityksesi tai sinut yksityishenkilönä asiakkaaksi järjestelmissämme
 • voimme toimittaa edustamallesi yritykselle tai sinulle yksityishenkilönä tilattuja konsultointipalveluita
 • voimme ottaa sinuun yhteyttä yhteisissä hankkeissa
 • työnhakijat voivat luoda työnhakijaprofiilin
 • voimme toimittaa tietoja palveluistamme, mikäli olet tilannut niitä

Tietojesi käsittelyn oikeusperusteet ovat seuraavat:

Käsittely on tarpeen kanssasi mahdollisesti tekemämme sopimuksen täytäntöön panemiseksi tai tätä ennen pyytämiesi toimenpiteiden suorittamiseksi.

Käsittely on tarpeen lakisääteisen velvoitteemme noudattamiseksi.

Käsittely on tarpeen niiden laillisten etujen kannalta, joita edistämme antamalla sinulle palveluihimme liittyviä tarjouksia ja ehdotuksia ennen sopimuksen solmimista, mikäli tällaiset edut eivät ole ristiriidassa niiden omien etujesi tai perusoikeuksiesi tai -vapauksiesi kanssa, jotka edellyttävät tietojesi suojaamista.

4. Kenelle voimme luovuttaa näitä tietoja

Raami Arkkitehdit Oy ei siirrä mitään asiakkaiden / kolmansien osapuolien tietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Saatamme luovuttaa tietojasi valikoiduille kolmansille osapuolille, kuten liikekumppaneille, toimittajille ja alihankkijoille, jotta nämä voivat panna täytäntöön heidän tai sinun kanssasi solmitun sopimuksen.

Alla luettelo kolmansista osapuolista, joille voimme luovuttaa tietojasi ja peruste tietojen luovuttamiseen:

 • Hankkeen muut konsultit, tuotetoimittajat, palveluntarjoajat tai muut yhteisen suunnitteluprojektin osapuolet. Luovutamme tietoja vain voidaksemme toimia tehokkaasti ja tarjota palveluita tekemämme sopimuksen mukaisesti.
 • Varmuuskopiointipalvelujen tarjoajat. Luovutamme tietoja vain säilyttääksemme tietoja laillisesti liiketoimiamme varten.
 • Luovutamme tietoja täyttääksemme lakisääteiset velvoitteemme.

5. Miten pitkään säilytämme tietoja?

Tietojesi säilytysaika riippuu tietojen lajista ja niiden käyttötarkoituksesta. Emme säilytä tietojasi tarvetta tai sallittua aikaa pidempään.

6. Mitkä ovat oikeutesi tietojesi suhteen?

Sinulla on seuraavat oikeudet:

 • Oikeus tarkastaa hallussamme olevat tietosi.
 • Oikeus vaatia meitä oikaisemaan virheelliset tietosi ilman aiheetonta viivytystä.
 • Oikeus vaatia meitä poistamaan hallussamme olevat tietosi, kun meillä ei enää ole tarvetta tai laillista perustetta säilyttää niitä, koska niitä ei enää tarvita, jotta voisit käyttää palvelujamme, tai koska olet peruuttanut antamasi luvan niiden käsittelyyn.
 • Oikeus vastustaa sitä, että käsittelemme tietojasi profilointi- tai suoramarkkinointitarkoituksessa.
 • Oikeus pyytää meitä antamaan tietosi siirrettävässä muodossa tai, mikäli se on teknisesti mahdollisesti, siirtämään tiedot toiselle taholle, sillä edellytyksellä, että tämä ei johda muiden henkilöiden tietojen paljastumiseen.
 • Oikeus pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista.

Kun käsittelemme tietojasi suostumuksellasi, sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa antamasi suostumus. Ennen suostumuksesi peruutusta tehdyt käsittelytoimet pysyvät lainmukaisina.

Jos haluat tarkastaa hallussamme olevat tietosi, lähetä meille sähköpostilla pyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja voimme sopia tapaamisen. Huomioithan, että pystyt todentamaan henkilöllisyytesi ennen kuin annamme sinun nähdä kerättyjä tietoja.

Voit myös tehdä valvontaviranomaiselle valituksen henkilötietojesi käsittelystä.  Suomessa valvontaviranomainen on Tietosuojavaltuutetun toimisto (http://www.tietosuoja.fi/fi/).

Kun sinusta tai yrityksestäsi tulee asiakkaamme, tekemämme sopimus edellyttää, että voimme käsitellä sinun tai sovittujen yhteyshenkilöiden tietoja, sillä tarvitsemme tiettyjä tietoja (esimerkiksi yhteystietoja) voidaksemme tarjota sinulle palvelujamme. Jos et tällöin halua, että käsittelemme tietojasi, emme ehkä voi tarjota palvelujamme sinulle.

7. Miten rekisteri on suojattu?

Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Rekisterin käyttö̈ on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus. Rekisteriin pääsy on ainoastaan niillä Raami Arkkitehdit Oy:n työntekijöillä, joiden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä.

8. Mitä tapahtuu, jos teemme muutoksia tietosuojakäytäntöömme?

Tämä ilmoitus voi muuttua ajan myötä. Mahdolliset muutokset päivitetään verkkosivustoomme, minkä jälkeen ne ovat voimassa. Luethan tämän ilmoituksen aina, kun käytät sivustoamme tai palvelujamme.